Het is bijna november en dat betekent groot feest bij Marique!

Dit jaar bestaat mijn bedrijf namelijk 20 jaar!

Dit wil ik niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom vier ik dit graag met jou. Want dit alles was niet mogelijk geweest zonder mijn trouwe klanten, mijn lieve man, familie en alle leuke mensen waarmee ik heb mogen samenwerken. Ik wil jullie daarom allemaal enorm bedanken voor het het vertrouwen en alle mooie creatieve dingen die we samen hebben gemaakt!

20 jaar creativiteit

Hoge korting om het samen te vieren

Boek jij voor 31 december een afspraak voor een huisstijl ontwerp of een bruidsreportage  dan ontvang je een korting van 20%.

Ook krijg je op ALLE producten in de winkel in deze periode 20% korting.

Dus twijfel je al een tijd over een mooie Marique aan de muur? of ben je nog op zoek naar leuke wenskaarten? Wacht dan niet te lang en koop ze nu met korting!

Gebruik hiervoor de kortingscode"MARIQUE20" in de winkelmand.

Ho ho ho wacht nog heel even....

kerstkaart2021

Het is ook weer tijd om na te denken over de kerstkaarten. Want voor je het weet is het alweer december en heeft de postbode het heel erg druk. Erg jammer wanneer je kaarten niet op tijd aankomen.

 

Daarom heb ik nu alvast wat mooie nieuwe ontwerpen in de winkel geplaatst. En ook op deze ontwerpen in de winkel ontvang je 20% korting! Gebruik hiervoor de kortingscode MARIQUE20 in de winkelmand.

 

Wil je liever een uniek eigen ontwerp laten maken? Ook dat is mogelijk! Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Let op want vol = vol dus ben er snel bij om je kaarten nog deze kerst te versturen!